Pozvánka na turnaj „Prázdninové loučení s oční klinikou Gemini“

Vážení golfisté,  zveme Vás na turnaj Prázdninové loučení s oční klinikou Gemini, který se uskuteční na Golfovém hřišti Horal Velké Karlovice v sobotu 23. srpna 2014.

Program turnaje:

  • 8:30 – 9:00           Prezence, snídaně formou rautu
  • 9:00                     Zahájení turnaje (cannon start)
  • 13:00 – 14.30       Obědové menu (polévka + hlavní chod)
  • 14:30                   Vyhlášení výsledků po jednotlivých kategoriích

Startovné činí 250 Kč a nezahrnuje Fee. Za prvních 40 přihlášených účastníků platí startovné 250 Kč OČNÍ KLINIKA GEMINI.

V rámci startovného obdržíte snídani, obědové menu, vodu do bagu a hrajeme rovněž o zajímavé ceny pro vítěze.

Přihlášky on-line na www.cgf.cz nebo jsme Vám plně k dispozici v recepci GC Horal (tel.: 571 495 583). Místo ve Vašem flightu si můžete rezervovat do pátku 22. 8. 2014 do 12:00 hod.

Turnaj je zařazen do čtyřdílné serie turnajů Gemini Tour 2014. V rámci turnaje bude možné si na speciálním přístroji zdarma nechat odborně změřit zrak a získat informace o možnostech léčby očních vad např. krátkozrakosti, dalekozrakosti, astigmatizmu, vetchozrakosti (brýle na čtení ve vyšším věku) a další.

Zpříjemněte si účast v turnaji následnou relaxací. Doporučujeme navštívit termální bazény a saunový svět relaxačního centra Wellness Horal nebo si užijte posezení u dobrého jídla a pití na venkovní terase hotelu Horal s krásným výhledem do údolí.

Kompletní seznam všech golfových turnajů najdete zde.

Těšíme se na Vaši návštěvu.