Vavřincův golfový den

Senzací posledního turnaje „HORAL CUP“, který se konal minulý víkend, bylo dosažení skvělého výsledku na jamce č.1 v podobě  Hole in One a již příští sobotu 10.8.2013 pořádá Golf Club Horal Velké Karlovice další ze série turnajů, tentokrát Vavřincův golfový den“.

V rámci startovného obdržíte snídani, obědové menu, vodu do bagu a hrajeme rovněž o zajímavé ceny pro vítěze. Startovné činí 250 Kč a nezahrnuje fee.

Ve hře jsou ceny v podobě spotřebičů pro první tři místa v jednotlivých kategoriích a cena pro vítěze vložené soutěže Nearest to Pin!

Program turnaje:

  • 8:00 – 9:00 Prezentace, snídaně formou rautu
  • 9:00 Zahájení turnaje (cannon start)
  • 13:00 – 14.30 Obědové menu (polévka + hlavní chod)
  • 14:30 Vyhlášení výsledků po jednotlivých kategoriích

Přihlášky zasílejte na www.cgf.cz nebo jsme Vám plně k dispozici v recepci GC Horal (tel.: 571 495 583). Místo ve Vašem flightu si můžete rezervovat do pátku 9.8.2013 do 12:00 hod.

Doporučujeme návštěvu Velkých Karlovic s rodinou – využít můžete hlídání dětí v rámci animačních programů, které se konají v hotelu Horalu (vedle recepce). Aktivity jsou vhodné pro děti všeho věku.

Animační programy jsou ZDARMA pro neubytované hosty, kteří po tuto dobu využívají placené služby (masáže, Beauty, golf, apod.).

Pro ostatní zájemce je cena 190 Kč/dítě/blok dětských animací.

Více o animačních programech zde.