Termínový kalendář klubových turnajů pro rok 2013

Všem golfovým příznivcům přinášíme termínový kalendář turnajů organizovaných na devítijamkovém golfovém hřišti Horal ve Velkých Karlovicích, které se budou konat v letošním roce. Termíny jednotlivých turnajů jsou závazné, nicméně sledujte aktuální informace na webových stránkách. Veškeré turnaje nalezente níže, nebo také zde. Pokud plánujete účast na jednotlivých turnajích, doporučujeme si včas rezervovat na cgf.cz. i do svého kalendáře. Těšíme se na vás.

Ve startovném za turnaj (250 Kč) je zahrnuta organizace turnaje vč. cen a také balená voda, snídaně i oběd (polévka + hlavní chod)! Rezervujte své turnajové fee včas!

V případě zájmu vám rádi zorganizujeme váš vlastní turnaj.

Do Velkých Karlovic stojí za to vzít i rodinné příslušníky či přátele – k návštěvě vybízejí termální bazény, saunový svět či kardio fitness ve Wellness Horal či relaxační masáže exotickými maséry. Využít lze celá řada outdoorových (lanový park, tenis, novinkou jsou projížďky na segway) i indoorových aktivit a nebo se můžete jen kochat na komfortní terase hotelu Horal s výhledem do podhúří Beskyd a Javorníků. Pro fajnšmekry doporučujeme zážitkovou restauraci Vyhlídka v nedalekém Spa hotelu Lanterna (3,5 km), kde šéfkuchaři připravuji každý měsíc jiné, tématické menu dle gurmánského kalendáře.

Golfové turnaje 2013

25.5.

1. letošní


1.6.

Laura a její golfisti


16.6.

Valašský odpal


29.6.

Golf s Peťou a Pavlem


13.7.

Červencové dovádění


27.7.

Horal cup


10.8.

Vavřincův golfový den


24.8.

Bartolomějský golf


7.9.

4. karlovský sekretář


21.9.

O mistra klubu na rány


28.9.

4. stableford sv. Vaška


12.10.

XI. chalupářský turnaj


Termíny těchto akcí budou ještě včas potvrzeny, sledujte zprávy na hlavní stránce, a budete se na ně moci přihlásit přes server ČGF.