Pozvánka na Zabijačkový turnaj jednou holí

Zúčastněte se posledního letošního turnaje na Golfovém hřišti Horal ve Velkých Karlovicích.

S příchodem podzimu a nevyzpytatelného počasí přichází čas netradičních forem golfu. Jednou z cest je uspořádat třeba turnaj s jednou holí. Tak vznikla myšlenka prvního otevřeného „Zabijačkového turnaje jednou holí“.

Sobota 18. října bude výzvou pro odvážné a zvědavé hráče, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je obejít zdejší devítku pouze s puttrem, jednou holí v ruce a několika náhradními míčky v kapse. Jaké to bude zredukovat počet holí ze čtrnácti na jednu?

  • Kde: Golfové hřiště Horal Velké Karlovice
  • Kdy: 18. 10. od 10:00

Program:

  • 9:00 – 9:45 snídaně, káva, svařák, prezence
  • 10:00 – 15:30 canon start + zabíjačkové speciality na jamkách
  • 16:00 oběd a vyhlášení výsledků s předáním hodnotných cen

Vzhledem k očekávánému zájmu doporučujeme včasnou rezervaci. Místo ve vašem flightu si můžete rezervovat do pátku 17. 10. do 12:00 – na http://www.cgf.cz/TournamentDetail.aspx?IDTournament=437056583, jsme vám také k dispozici přímo v recepci Golf clubu Horal (tel.: 571 495 583).

Před turnajem neváhejte využít možnosti rozehrát se na nově otevřeném driving range, který je v provozu již od ranních hodin (od 8:00). Žetony na košíky jsou k zakoupení na recepci golfového klubu.

Po odehrané hře si můžete odpočinout a načerpat nové síly ve Wellness Horal s termálními bazény.

Těšíme se na hojnou účast a shledání s Vámi, golfovými nadšenci, při společném pokusu pokořit naše hřiště jednou holí. Bude to výzva!!!