„Horalé“ na Čeladné bodovali

V neděli 13. dubna se na hřišti v Čeladné uskutečnil společný turnaj Prosper Golf Resortu Čeladná a Golf clubu Horal Velké Karlovice – Horalé na Čeladné.

Děkujeme všem našim členům, kteří se v hojném počtu zúčastnili a podařilo se tak navázat užší spolupráci mezi našimi kluby. Ačkoliv původně plánovanému projektu Ski&Golf nepřálo tentokrát počasí, věříme, že turnaj Horalé na Čeladné mu byl adekvátní náhradou a závdavkem pro jeho uskutečnění v příštích letech.

Z Golf clubu Horal se turnaje zúčastnilo 17 domovských členů, kteří suverénně ovládli kategorii HCP nad 18. V ní členové Golf clubu Horal získali všechna medailová umístění. V této souvislosti putuje gratulace Aleši Daňovi, Karlu Mottlovi a vítězce kategorie Danuši Hradilové.

Věříme, že spolupráce obou klubů bude nadále pokračovat. Členové Golf clubu Horal jsou zváni i na další plánované akce Prosper Golf Resortu Čeladná, pod jehož záštitou se uskuteční dvě turnajové série určené široké veřejnosti – Čeladenský Grand Slam odehrávající se na hřišti The Old Course a série The New Course Tour určená všem pohodovým hráčům golfu. Tato série, jak už její název napovídá, se odehrává na druhém z našich hřišť, tedy The New Course.

Více o akcích Prosper Golf Resortu Čeladná najdete na www.prosper-golf.cz.