Vítejte na novém webu Golf Clubu Horal

Zároveň se spuštěním provozu nového golfového hřiště ve Velkých Karlovicích jsme spustili i nový web pro členy Golf Clubu Horal a všechny příznivce golfu v Beskydech.

Na adrese www.golfclubhoral.cz už nyní najdete vše potřebné pro hru na našem hřišti – plánek hřiště, score card, místní pravidla nebo provozní řád areálu. Zajímat vás také jistě budou ceny za využívání služeb golfového hřiště a indoor golfu v hotelu Horal.

Pravidelně pro vás budeme na webu zveřejňovat pozvánky na turnaje a další klubové akce, z turnajů plánujeme zveřejňovat také výsledky nebo fotografie. Když je řeč o fotografiích – obsáhlou fotogalerii, ve které si budete moci prohlédnout hřišttě i jeho zázemí, pro vás připravíme během podzimu, kdy nám podzimní slunce umožní nafotit karlovické hřiště v těch nejkrásnějších barvách.

Stejně jako hřiště, jsou i tyto stránky zatím ve zkušebním provozu. Snažili jsme se je připravit pečlivě, ale pokud i přesto na nich najdete nějakou chybičku, budeme rádi, pokud nám o ní dáte vedět na email michal.berg@esports.cz. Na stejné adrese také uvítáme vaše názory a nápady, jak by bylo dle vás možno web ještě vylepšit.

Michal Berg